nieuws

Polyketting in andere handen

Warehousing

Het Zelhemse bedrijf Polyketting Conveyor Technology is verkocht aan de Poly International Holding. Directeur-eigenaar C. van Koeveringe heeft alle aandelen overgedragen aan de nieuwe aandeelhouders A.J. Odink en J. Grasmeijer van deze holding. Odink zal de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nemen.

Polyketting in andere handen
Polyketting

Polyketting zal haar naam en autonome positie in de markt behouden. De overname heeft geen negatieve gevolgen voor de 55 medewerkers. Het Zelhemse bedrijf heeft zich sinds 1964 gespecialiseerd in transportkettingen en conveyorsystemen voor industriële doeleinden.

 

Kernactiviteiten

De onderneming kent drie hoofdactiviteiten: fabricage van computergestuurde transportsystemen, handel in transportkettingen met toebehoren en de vervaardiging van transportrollen. Een opmerkelijke ontwikkeling van dit bedrijf is de meersporige buffertafel. Opdrachtgevers zijn voornamelijk industriële bedrijven in binnen- en buitenland. Het betreft zowel eindgebruikers, als fabrikanten van productie- en verpakkingsmachines. Eén van de belangrijkste afnemersgroepen is de voedingsmiddelenindustrie, waar het bedrijf steeds vaker als system integrator van de gehele transportlijn optreedt.

 

Lees ook het nieuwsbericht: Polyketting op Spaanse toer (november 2003)

 

Lees ook het nieuwsbericht: Polyketting slankt af (juni 2003)

 

Reageer op dit artikel