nieuws

Nieuwe directeur Geveke Intern Transport

Warehousing

Arnoud Wiezer (53) is de nieuwe algemeen directeur van Geveke Intern Transport. Wiezer is afkomstig van Geveke werktuigbouw en schept er genoegen in, iets vanaf de grond op te bouwen.

Nieuwe directeur Geveke Intern Transport
Arnoud Wiezer

Wiezer wordt bijgestaan door Jan Zwemmer en Martijn Nanning die uit dezelfde stal komen. Wiezer heeft drie doelen: “Nog meer inhoud en gestalte geven aan de organisatie en meer servicemonteurs, dan de vier die we nu in dienst hebben. Volgend jaar willen we minimaal 350 Hangcha trucks in de markt zetten. Op de middellange termijn willen we bij de top 10 horen. Aanvankelijk doen we dat vooral op prijs/kwaliteit, maar de ervaring leert dat je daar in deze vechtmarkt maar 18 maanden op kunt teren. Daarna win je het hoofdzakelijk op serviceverlening en after sales.”

 

Lees ook: “Happy beursday Geveke”

Reageer op dit artikel