nieuws

Mixed Palletizer van TRM

Warehousing

TRM introduceert op de beurs de Universal Mixed Palletizer. Deze machine stapelt producten van uiteenlopende vormen, maten en soorten verpakkingen op pallets en in rolcontainers. De palletizer is volledig gemechaniseerd en is inzetbaar in food- en retail-DC’s bij producenten, de groothandel en bij logistieke dienstverleners.

Mixed Palletizer van TRM
Universal Mixed Palletizer van TRM

Door de mechanisatie kunnen met de machine de personeelskosten worden verlaagd, wordt de orderdoorlooptijd korter en de foutenkans geminimaliseerd. De directe handlingkosten per collo in een magazijn kunnen zo met 20 procent tot 40 procent worden gereduceerd, volgens het bedrijf. De eerste Mixed Palletize van TRM wordt binnenkort in een gezamenlijk pilotproject met Jumbo Supermarkten in gebruik genomen.

 

Rekenmachine

De stapeling van producten wordt gerealiseerd met de Magic Box en met behulp van intelligente palletizing software (IPS). Deze generieke “rekenmachine” kan aan elk warehouse management of controlling systeem (WMS/WCS) gekoppeld worden.

 

Lees hier het gehele persbericht:

 persbericht UMP 17 okt 2006

 

TRM

– Hal 7

– Stand D 091

 

Reageer op dit artikel