nieuws

Hulkenberg toont kunststof keg

Warehousing

Hulkenberg, leverancier van kunststof transport- en opslagmiddelen, introduceert tijdens de Logistica een nieuwe keg voor toepassing op kunststof pallets. De kunststof keggen zijn ontwikkeld voor het transport en de opslag van rollen folie, papier en andere producten in ronde vorm.

Hulkenberg toont kunststof keg
Hulkenberg toont kunststof keg

De keggen zijn vervaardigd uit dikwandig PP en daardoor slagvast en extreem belastbaar. Doordat de keggen op een mal worden geproduceerd en zodoende niet massief zijn, wordt gewicht bespaard. De keggen zijn verkrijgbaar in twee lengtematen. De korte variant heeft een lengte van 470 mm en is bedoeld voor montage in de breedterichting op de pallet. De lange versie van de nieuwe kunststof keg is 1110 mm lang. Deze dekt daarmee nagenoeg de hele lengte van een pallet af.

 

Variabele afstanden

Door middel van vastzetnokken zijn de keggen in elke gewenste positie op de pallet te steken. De nokken zijn asymmetrisch gepositioneerd waardoor de afstand tussen de keggen variabeler is in te stellen. Eventueel kunnen de keggen definitief worden gefixeerd met behulp van bouten. Rollen folie of papier kunnen met de nieuwe kunststof keggen in nagenoeg elke gewenste afmeting op een kunststof pallet tegen wegrollen gezekerd worden.

 

Hulkenberg

– Hal 7

– Stand B035

 

Lees ook: Hulkenberg viert 25-jarig jubileum (april 2006)

 

Reageer op dit artikel