nieuws

Heftruckrijden voor kids

Warehousing

De laatste dag van de beurs is traditioneel een familiedag. Tempo-Team heeft daarom speciaal voor de kleinste bezoekers een wedstrijd heftruckrijden georganiseerd. De gehele dag kunnen kinderen op een trapheftruck stappen en een heuse opdracht uitvoeren.

Heftruckrijden voor kids
Heftruckrijden voor kids

Er moet een rondje om de stand worden afgelegd, waarbij ook een mini-pallet wordt opgepakt en verplaatst. Wie de opdracht het snelst tot een goed einde brengt, wint een echte trapheftruck. Maar ook al lukt dat niet, dan nog mag er worden gegrabbeld in de grabbelton. Meedoen is immers belangrijker dan winnen.

 

Aan het einde van de dag wordt op de stand in hal 7, het flexibiliteitsplein, bekend gemaakt wie de winnaar is.

Reageer op dit artikel