nieuws

‘Happy Beursday’ Geveke

Warehousing

Op de lange lijst van deelnemende standhouders aan Logistica 2006 vinden we een ‘oude bekende’: Geveke Intern Transport. De leverancier is terug van (nooit) weggeweest en grijpt de beurs aan voor een feestje.

Onder het motto ‘Happy beursday’ viert Geveke Intern Transport zijn comeback in de branche. De importeur levert hef- en magazijntrucks van het Chinese merk Hangcha. Heel erg Chinees blijken de trucks echter niet te zijn. De meeste componenten en technologieën die worden toegepast zijn namelijk van Europese en Japanse makelij. Met het nieuwe importeurschap en de oude, vertrouwde service wil Geveke Intern Transport de komende jaren terug naar de top in de mobiel intern transport branche.

Wie de trucks van dichtbij wil zien en (hernieuwd) kennis wil maken met de organisatie is van harte welkom in hal 12, stand D020. Uiteraard staat daar ook een traktatie klaar, want dát hoort bij een feestje.

 

Lees ook: Geveke terug van nooit weggeweest (bladarchief oktober 2006)

Reageer op dit artikel