nieuws

Goochelen met afspraken

Warehousing

Bunzl pakt het op een andere manier aan om bezoekers naar de stand te krijgen. In plaats van grote prijzen, bekers, of ritjes in auto’s winnen deelnemers aan het goochelspel op de stand een afspraak met een vertegenwoordiger van het bedrijf.

Goochelen met afspraken
Goochelaar bij Bunzl

Goochelaar beweert dat kaart in doosje zit…

De goochelaar van Bunzl laat mensen een kaart trekken die vervolgens wordt ‘opgeslagen’ in een doosje. Nadat hij de goede kaart uit het spel heeft geraden en uit het spel kaarten heeft getrokken, tovert hij tevens de opgevouwen kaart uit het doosje en achter de oren van een onschuldige voorbijganger tevoorschijn. De bezoeker die de truc voorgelegd kreeg, wint vervolgens het doosje, waar pepermuntjes in blijken te zitten en een afspraak met de heer Meyer van Bunzl.

 

Reageer op dit artikel