nieuws

Golfspelletjes scoren óók op beurs…

Warehousing

De Logistica bewijst maar eens dat de golfsport steeds meer aan populariteit wint. Een rondgang leert dat er diverse standhouders zijn die de bezoekers proberen te lokken met allerlei golfwedstrijdjes, waar ook prijzen mee zijn te winnen.

Golfspelletjes scoren óók op beurs…
Facility Groep

The Facility Groep trekt aandacht met golfspel

Zo kan de golfer op de stand van The Facility Group door zo snel mogelijk drie balletjes te putten een geheel verzorgd weekend winnen in een viersterrenhotel naar keuze in Nederland. “Doordat we nog relatief onbekend zijn in de markt, kun je met een golfspel makkelijk mensen trekken”, zegt Iris Gelten van The Facility Group.

 

Muts

Iets verderop staat Linpac met een geïmproviseerde golfcourt. Een hole in one levert de deelnemer een fleecemuts op. Op de stand van Four Soft mag de bezoeker vijf ballen slaan. Drie keer hole-in-one levert een cap op. Aan het einde van de dag trekt de notaris een winnaar, die een setje golfballen krijgt.

 

Reageer op dit artikel