nieuws

Genomineerden Logistiek Manager van het Jaar bekend

Warehousing

Vijf logistiek managers zijn genomineerd voor Logistiek Manager van het jaar. De kanshebbers zijn: Jan Broekhuisen van Coca-Cola, Karel de Jong van Jumbo Supermarkten, Paul Nijhof van Wehkamp, Michiel Roelofsen van Rotra Forwarding en Paul Spijkers van Auto Distribution. Vakblad Logistiek sprak met alle genomineerden.

Genomineerden Logistiek Manager van het Jaar bekend
Logistiek Manager van het Jaar

Voor de titel van Logistiek Manager van het Jaar ontving de organisatie 52 aanmeldingen. Na een eerste schifting door Manpower bleven er twintig serieuze dossiers over. De jury, onder leiding van Theo Heemskerk (V&D), koos uiteindelijk tien kandidaten die door mochten naar de volgende selectieronde. Uiteindelijk zijn uit deze laatste tien dossiers de vijf beste kandidaten geselecteerd.

 

Voorbeeldfunctie

In haar motivatie van de nominaties zegt de jury dat ze vooral zijn gekozen op de innovatieve aspecten die ze hebben doorgevoerd binnen hun bedrijf. Daarnaast worden de vijf genomineerden ook gecomplimenteerd voor de wijze waarop ze dit veranderingsproces hebben gecommuniceerd naar het eigen personeel en de klanten. “Ze hebben daarin echt een voorbeeldfunctie vervuld en passen dus ook goed binnen het thema van de verkiezing: ‘logistics the human factor’”, concludeert de jury.

 

Logistica

De vijf managers presenteren zich op de Logistica voor jury en publiek op woensdag 15 november in hal 10 en donderdag 16 november in hal 9. Vorig jaar ging de titel van Logistiek Manager van het Jaar naar Raymond Cools die Manager Operations is bij Betapress uit Gilze.

 

Interviews

De redactie van Logistiek sprak met de vijf genomineerden en vroeg aan hun waarom zij dachten genomineerd te zijn. Lees hieronder de interviews en meer informatie over de genomineerden:

 

1) Jan Broekhuisen, manager logistics Coca-Cola

 

2) Karel de Jong, manager logistiek Jumbo supermarkten

 

3) Paul Nijhof, director customer services & operations

 

4) Machiel Roelofsen, commercieel directeur Rotra Forwarding

 

5) Paul Spijkers, Operationeel Directeur Auto Distribution Nederland (ADN)

 

Reageer op dit artikel