nieuws

Darten bij TNT tegen Mieke de Boer

Warehousing

Beursbezoekers konden op de TNT Logistics stand de strijd aangaan met de bekende dartster Mieke ‘Bambi’ de Boer. De aanwezigheid van De Boer is symbolisch want de logistieke tak van TNT wil na de recente verzelfstandiging, zijn pijlen richten op een nieuwe toekomst.

Darten bij TNT tegen Mieke de Boer
Darten bij TNT tegen Mieke de Boer

Darten met ‘Bambi’

“We kunnen ons nu na de afscheiding voor de volle honderd procent richten op logistiek”, zegt Bart Barel van nu nog TNT Logistics. Tijdens de Logistica wordt overigens de nieuwe naam en het logo nog niet bekendgemaakt. Dit zal volgens Barel medio december plaatsvinden. Mieke de Boer is nog de gehele week van de partij op de TNT-stand voor een partijtje dart.

Reageer op dit artikel