nieuws

Brochures sneller handlen met orderpicking

Warehousing

State-of-the-art orderpicking is voor veel mensen en bedrijven nog een ver-van-mijn-bed-show. Toch is een opstelling zoals bij het Scala ‘efficiënt en betrouwbaar orderpicken’ in hal 8 van de Logistica ideaal om ideeën op te doen.

Brochures sneller handlen met orderpicking
Leo Bruijgom bij Scala orderpicken

Leo Bruijgom bij Scala orderpicken

Zo ook voor Leo Bruijgom, manager interne logistiek bij TWI, distributeur van brochures voor de reisbranche. Bruijgom: “Ik ben hier vooral om ideeën op te doen voor een informatiesysteem dat te gebruiken is bij het automatisch orderpicken. Het pakken op zich is handwerk. Wij distribueren door heel Nederland heen brochures die we nu allemaal met de hand pakken. Dat kan vast sneller en een Scala als dit brengt je op ideeën. Misschien moeten we de pakketten wel dichter bij elkaar zetten.”

 

Praktisch

Een nieuw WMS is voor de Logistica-bezoeker een mogelijke manier om meer inzicht in de data te krijgen. “Op dit moment gebruiken we een systeem dat we zelf hebben ontworpen.” Het Scala is voor Bruijgom praktisch genoeg opgezet. “Het belangrijkste voor mij is dat ik goed  kan zien wat er allemaal gebeurt.”

 

Meer over de Scala’s… 

Reageer op dit artikel