nieuws

Bezoekers en standhouders tevreden

Warehousing

De vakbeurs Logistica haalde minder bezoekers binnen dan drie jaar geleden, toch overheerst de tevredenheid. In 2003 kwamen er 29.846 mensen naar de Jaarbeurs in Utrecht en vorige week waren er dat 26.533. De beurs is zowel door bezoekers als standhouders goed beoordeeld.

Bezoekers en standhouders tevreden
Logistica

De Logistica-bezoekers geven de vakbeurs het cijfer 7,3. De standhouders vinden de driejaarlijkse logistieke beurs een 7,2 waard. Beursmanager Mirjam van den Boogaard: “Goede cijfers voor een vakbeurs. We hebben ook veel positieve reacties gehad vorige week tijdens de beurs.”

 

Bijna record

Het recordaantal bezoekers van 2003 is echter niet gehaald. “Dat was voor ons ook niet het mikpunt om de beurs te laten slagen. Deze logistieke beurs bestaat al tientallen jaren en dan is het heel erg moeilijk om elke editie weer nieuwe records te halen. We zijn erg blij dat we het fantastische record van 2003 bijna hebben gehaald”.

 

Leads opvolgen

Mirjam van den Bogaard: “Van exposanten hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord. Tevredenheid overheerst. Iedereen stond te glimmen. Dat begrijp ik ook wel als je veel leads scoort. De beurs vond op het juiste moment plaats. De markt trekt aan. In een aantal gevallen werd op de beursvloer zelfs de klap op de deal gegeven. Verder hebben we op de beursvloer allianties zien ontstaan. Kortom, alles is volgens plan verlopen. Exposanten kunnen nu aan de slag om hun leads op te volgen.”

 

 

Verder: De exacte aantallen per dag

 

Lees ook: Enkele reacties van bezoekers 

 

of: Standhouders maken voorlopige balans op (november 2003)

Reageer op dit artikel