nieuws

Ambassadeur van Flexplein

Warehousing

Op het Flexibiliteisplein kreeg logistiek dienstverlener Christian Salvesen donderdagmiddag de oorkonde van eerste Ambassadeur van het Flexibiliteitsplein.

Ambassadeur van Flexplein
Flexplein

Deze titel kreeg Christian Salvesen vanwege het feit dat het als eerste bedrijf onder andere met succes gebruik heeft gemaakt van Man-met-Truck, een concept van Tempo-Team, opleidingsinstituut ´t Web en BT Nederland. Eurinpro, eveneens deelnemer aan het Flexibiliteitsplein, was nauw betrokken bij de recente nieuwbouw van Salvesen in Amsterdam. Ruud Weijmans van Eurinpro roemde de inzet van ´de vier musketiers´ bij de totstandkoming van het Flexibiliteitsplein.

 

Foto: V.l.n.r. Erik van Agtmaal, Johan Oppenhuizen (beiden Christian Salvesen Amsterdam), Stephan Leuvenink (’t Web), Ruud Weijmans (Eurinpro), Pank Hertsenberg (BT Nederland) en Peter Hulsbos (Tempo-Team).

Fotograaf: Rob van Hilten

Reageer op dit artikel