nieuws

Turbodeur van Efaflex

Warehousing

De Turbodeur van Efaflex is een snelloopdeur voor binnen gebruik, die bij over- en onderdruk volledig dichtblijft. Ook bij hoge winddruk functioneert de deur volledig. Het deurblad bestaat uit enkelwandige lamellen, die geruime tijd transparant blijven.

Turbodeur van Efaflex
Turbodeur van Efaflex

Het deurblad kan naar wens PVC-vrij geleverd worden. De deur is hierdoor geschikt voor de inzet in de automobiel industrie (lakafdelingen), bij chemische en farmaceutische bedrijven, evenals in alle afdelingen van de levensmiddelenverwerking. De snelheid van de Turbodeur STT is tot 3m/sec.

 

Scharnierbanden

De lamellen op het deurblad zijn, telkens apart, op scharnierbanden geschroefd, zodat binnen het deurblad geen krachten werkzaam zijn. De verticale hefbeweging wordt direct over de scharnierbanden geleid. Het deurblad wordt boven de dag opening in een gepatenteerde ronde spiraal opgenomen. Indien noodzakelijk, kunnen lamellen eenvoudig verwisseld worden. Bij stroomuitval is het gebruik van de handgrepen voldoende om het deurblad door middel van veerkracht naar boven te bewegen.

 

Kijk hier voor het persbericht:

 Persbericht Turbodeur

 

Efaflex

– Hal: 11

– Stand: A008

 

Reageer op dit artikel