nieuws

Trayvormer van BUP

Warehousing

BührmannUbbens Packaging presenteert tijdens beurs de TE-2000 trayvormer van Lantech. De trayvormer is een ‘shelf and retail ready packaging’ oplossing. Hiermee kunnen de hoeveelheid golfkartonnen omverpakkingen en het aantal retouren binnen de supermarkt worden teruggedrongen.

Trayvormer van BUP
Trayvormer van BührmannUbbens Packaging

Een voordeel van de trayvormer is dat de snelheid waarmee het schap wordt gevuld, wordt verhoogd. Verder kan de communicatie van de verpakking naar de consument verbeterd worden. De machine is snel instelbaar en omstelbaar, gemakkelijk toegankelijk en rondom voorzien van transparante afschermingen. Deze verhogen de veiligheid van de machine en ze geven inzicht in de werking van de machine. De trayvormer is compact gebouwd en hierdoor is minder vloeroppervlak nodig.

 

Transporteren

Bij de ontwikkeling van de machine is er gekozen voor een nieuwe manier om de trays door de machine te transporteren. Plano trays worden nauwkeurig boven het vouwraam en onder de stempelplaat geplaatst en worden nauwkeurig haaks gevormd. Verder is een uitgebreid optiepakket beschikbaar, zodat de trayvormer aan de specificaties van de klant aangepast kan worden.

 

Kijk hier voor het persbericht:

 Persbericht trayvormer

 

Bührmann Ubbens Packaging

– hal 7

– standnummer B032

 

Lees ook: Papiervullingssysteem van Storopack en BührmannUbbens (september 2006)

Reageer op dit artikel