nieuws

Toyota presenteert de Traigo

Warehousing

Toyota Industrial Equipment Nederland (Toyota10) toont op haar grote stand van 300 m2 onder andere de op de afgelopen CeMAT geïntroduceerde Traigo. De Traigo is nu beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Toyota presenteert de Traigo
Toyota Traigo

De Traigo is een zuinige en compacte 24 Volt driewiel vorkheftruck in het lichte elektrosegment. De achterwiel aangedreven heftruck van Italiaanse afkomst (Cesab) is voorzien van het SAS-brein en dat geeft de Japanner een voorsprong op vergelijkbare modellen.

 

Live demonstratie

De Traigo toont op het Scala Logistica in hal 11 zijn kunnen bij de inslag en bulkopslag. In deze module wordt live gedemonstreerd hoe de integratie van materiaal- en informatiestromen er in de praktijk uit kan zien in het proces van inslag/bulkopslag.

 

Toyota Industrial Equipment Nederland

Hal 11, stand B060

 

 Toyota Persbericht1.
 Toyota Persbericht2.

 

Reageer op dit artikel