nieuws

Systemintegrator BSS nieuwe speler op interne logistiek markt

Warehousing

BSS, Bohnenberg Systemtechnik Steuerungstechnik uit Solingen, is in Nederland een nieuwe speler op de interne logistiek markt. BSS is een systemintegrator gespecialiseerd op het gebied van geautomatiseerde goederenbehandelingssystemen.

Systemintegrator BSS nieuwe speler op interne logistiek markt
BSS

Het bedrijf was tot op heden voornamelijk actief in Duitsland, waar het meer dan 450 projectreferenties op haar cv heeft staan.
In eigen beheer heeft BSS oplossingen ontwikkeld zoals PLC programmable logical controllers, MFC material flow controller, WCS warehouse control system, en WMS warehouse management system.

 

Dc Abbott Laboratories
Als ‘general contractor for logistic systems’ realiseerde deze system integrator recent de volledige logistieke uitrusting van het nieuwe Noord-Europese Distributiecentrum van Abbott Laboratories in Breda. De leveringsomvang bestond onder andere uit zes palletkranen van Dambach met twee vorkenborden-dubbeldiep en bochtenrijdend, twee miniload kranen van TGW Twister V (opslag van dozen van verschillende afmetingen, dubbeldiep), PBL pick-by-light, pallet en case conveyors van TGW, geïntegreerde wrapping machines van MATCO, tray erectors en lidding machines ETT, strapping machine Mosca en print-and-apply label applicators van Logopak.

 

BSS Bohnenberg GmbH

– Hal 11

– Stand F002

 

Lees hier het persbericht van BSS

 PersberichtBSS.

Reageer op dit artikel