nieuws

Stem voor de Logistica Award Publieksprijs

Warehousing

Stem voor de Logistica Award Publieksprijs
Logistica Award

De strijd om de Logistica Award Publieksprijs is in volle gang sinds de bekendmaking van de nominaties voor de Award. Behalve een vakjury die de Award uitreikt, komt er namelijk ook voor het eerst een winnaar die door het logistieke publiek wordt uitgekozen.

De drie genomineerde bedrijven zijn Jungheinrich Nederland, Jeroen van den Berg Consulting/Fujitsu en Leenstra machine en staalbouw. De jury heeft deze keuze gemaakt uit 26 inzendingen. De prijs – tienduizend euro – is voor de meest innovatieve oplossing in de logistiek. Inmiddels hebben 308 mensen hun stem uitgebracht voor de publieksprijs. Stemmen voor de Logistica Award Publieksprijs is nog mogelijk tot 8 november. Deze publieksprijs is een initiatief van Stichting Logistica en beursorganisator VNU Exhibitions Europe. Zij wordt gelijktijdig met de Logistica Award uitgereikt op woensdag 15 november tijdens de vakbeurs Logistica.

 

Stemmen

Meer info over de drie genomineerden en de beoordelingscriteria vindt u in het Logistica-dossier van logistiek.nl. Stemmen kan via de website van VNU.

Reageer op dit artikel