nieuws

Pallettransporter van Wanzl volgt ook in bochten

Warehousing

De nieuwe Pallet Transporter van Wanzl is ontwikkeld en gebouwd voor het transporteren van artikelen op Europallets. Het laadvlak van de Pallet Transporter is daarvoor aangepast aan de afmetingen van de DIN genormeerde Europallets (1200×800) .

Pallettransporter van Wanzl volgt ook in bochten
Wanzl

De Pallet Transporter heeft zes wielen: twee zwenkwielen voor en twee zwenkwielen achter met in het midden twee bokwielen. Die zorgen er voor dat het onderstel in de juiste richting blijft rijden. Ook bij zware belasting laat deze pallet transporter zich in de gewenste richting sturen.

 

Opzetranden

Het voertuig is ook uitgerust met een koppeling en haak, zodat de gebruiker meerdere Transporters aan elkaar, of aan een heftruck kan koppelen. Desgewenst kan Wanzl stapelbare Pallet opzetranden leveren van draadstaal waar Europallets tussen passen.

 

Wanzl Nederland

– hal 7

– stand B098

 

Klik voor het persbericht op:

 Persmededeling PallettransporterV-NL-.

Reageer op dit artikel