nieuws

Nederlandse palletpool voor Heinz

Warehousing

De Nederlandse vestiging van ketchupfabrikant Heinz heeft een driejarig palletpool-contract gesloten met IPP Logipal. Vanaf 2007 zal IPP Logipal, onderdeel van de Faber Halbertsma Groep, alle Nederlandse locaties van Heinz Nederland gaan voorzien van pallets.

Nederlandse palletpool voor Heinz
Heinz IPP Logipal

Het contract betreft de pallets die zijn bestemd voor de retail- en foodservicemarkt in Nederland. Naast de verhuur en belevering van pallets is IPP Logipal ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de pallets. IPP Logipal heeft zich overigens ten doel gesteld de komende jaren haar marktaandeel in de Fast Moving Consumer Markt (FMCG) binnen Nederland sterk uit te breiden. Op dit moment is het bedrijf met zusterbedrijven in Frankrijk en Engeland naar eigen zeggen de grootste full-service leverancier van houten verpakkingen in Europa. Op palletverhuur gebied is het bedrijf naar eigen zeggen de op één na grootste verhuuronderneming in Europa.

 

Lees ook: Contracten voor 2,5 miljoen palletbewegingen in UK

 

en Halbertsma neemt Logipal over (13 september 2000, Transport & Opslag)

 

of Heinz groeit door logistiek creativiteit

Reageer op dit artikel