nieuws

Logistica-icoon krijgt lintje

Warehousing

Cor Groenewout, oprichter van het bedrijf Groenewout Consultants & Engineers en Logistica-bestuurslid, is woensdag 25 oktober 2006 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Groenewout organiseerde bijvoorbeeld maar liefst voor vijf logistica-edities het Scala Logistica.

Logistica-icoon krijgt lintje
Cor Groenewout

Cor Groenewout richtte het Bredase bedrijf op in 1966. Het bedrijf hield zich in de beginperiode vooral bezig met projecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Het bedrijf is nu gespecialiseerd in logistiek en supply chain management.

 

Bestuurslid Logistica
Naast zijn functie als directeur van zijn bedrijf, was Groenewout actief in verschillende organisaties. Zo was hij bestuurslid van de Stichting Logistica, initiatiefnemer en oprichter van Vela, adviseur van Woonzorgcentrum Zuiderhout en van de commissie bouwzaken Derde Wereld. Groenewout zorgde er bijvoorbeeld voor dat er maar liefst tijdens vijf edities van de Logistica een Scala Logistica draaide. Burgemeester Peter van der Velden speldde de onderscheiding op.

 

Jubileumviering tijdens Logistica

Op 17 november viert Groenewout Consultants & Engineers het veertigjarig bestaan met een symposium tijdens de jaarlijkse logistiekbeurs Logistica, in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Lees ook:

30 jaar Magazijnmanagement: “Logistiek is een echt vak geworden” (bladarchief mei 2006)

De Piek van Cor Groenewout, Stichting Logistica (bladarchief oktober 2000)

Scala Logistica bewijst zich opnieuw (bladarchief november 2000)

Reageer op dit artikel