nieuws

Knapp toont order storage & retrieval

Warehousing

Knapp toont order storage & retrieval
KNAPP order storage & retrieval

Knapp Logistik Automation komt met het OSR (order storage & retrieval) systeem. Dit is een automatische picker waarbij de te picken producten getransporteerd worden naar een werkstation.

Getoond wordt een OSR, inclusief pickplaats. Bij deze snelle miniload zijn de horizontale (via shuttles) en verticale beweging (via liften) onafhankelijk gemaakt.

 

Opslaan op eindsortering

Behalve aan- en afvoer van bakken is ook voorzien in inslag, tellen en verdichten. Daarnaast kan de OSR consolidatiebuffer zijn, waarbij verzendklare bakken kunnen worden opgeslagen op juiste eindsortering, voor bijvoorbeeld route of winkelvolgorde.

 

Minder massa in beweging

Grote voordeel van de OSR boven een horizontale carrousel is dat alleen de benodigde bak in beweging komt waardoor dus minder massa in beweging is. Verder is het stroomverbruik zo’n 15 procent van een normale miniloadinstallatie.

 

Twee varianten

De OSR is leverbaar in twee varianten: de OSR15 (gewicht tot 15 kilo per bak, duizend bakken per gang) en OSR32 (gewicht tot 32 kilo per bak, achthonderd bakken per uur per gang).

 

Knapp Logistik Automation

– hal 11

– stand E038

 

Het persbericht van Knapp staat hier:

 Knapp-persbericht.

Uitleg over OSR van Knapp staat hier:

 Knapp-uitlegOSR.

 

Lees ook:

Erotische artikelen verzamelen met rode lampjes (bladarchief, oktober 2006)

Reageer op dit artikel