nieuws

Inther verzamelt langzaamlopers met PTL

Warehousing

Inther Logistics Engineering introduceert tijdens de beurs een bijzonder robuuste, maar moeiteloos hanteerbare pick-to-light cart. De operator van de cart wordt on-line aangestuurd via Radio Frequency en pick-to-light (PTL).

Inther verzamelt langzaamlopers met PTL
Inther

De wagen kan compleet naar wens worden geleverd. De afgebeelde cart is circa 120 cm breed, 160 cm hoog en 65 cm diep. Het gewicht van deze pick-to-light cart, inclusief accu, ligt net boven de 50 kg. Volgens de leverancier is het hulpmiddel uitermate geschikt om routeoptimalisaties door te voeren voor de langzaamlopers uit het assortiment, omdat er in één run meerdere orders tegelijkertijd verzameld kunnen worden. De eerste carts zijn inmiddels ook al geleverd aan de distributiecentra van Estée Lauder en Geodis Vitesse.

 

Inther Logistics Engineering

Hal 11, Stand C.008

Reageer op dit artikel