nieuws

Internetdiscussie ‘Groei in succesmarkten

Warehousing

Kredietverzekeraar Atradius toont vanaf donderdag 26 oktober een discussie op internet over succesvolle groeimarkten. Het betreft de groeimarkten juist buiten de momenteel veelbesproken markten Brazilië, Rusland, India en China, de zogenaamde BRIC-landen.

Internetdiscussie ‘Groei in succesmarkten
Atradius

De groeimarkten Brazilië, Rusland, India en China zijn verantwoordelijk voor veertig procent van het bruto nationaal product van alle groeimarkten. In deze landen zijn de afgelopen jaren recordinvesteringen gedaan door andere landen. Toch zijn dit volgens Atradius niet de enige economieën die een sterke groei doormaken. Maar welke van deze zogenaamde andere groeimarkten bieden de beste mogelijkheden? Wat zijn de risico’s om zaken te doen in deze onbekende omgevingen? Deze vragen zullen centraal staan in de discussie.

 

Disccussie op internet 

Vanaf donderdag 26 oktober is een audiocast te downloaden via http://events.unisfair.com/econ/atradius/index.html. Het onderzoek waarop deze audiocast is gebaseerd, is gedaan door het Britse tijdschrift The Economist in samenwerking met Atradius. Het discussiepanel bestaat uit Rob Mitchell (The Economist), Sunil Poshakwale (Cranfield University) en Gaurav Ganguly (Atradius). Vanaf het eind van deze donderdagmiddag staat het volledige rapport op hun website.

 

Lees ook: Zakendoen met China: “Blijf opletten” (oktober 2006)

of: Dc’s in Europa: trends en verwachtingen (expertartikel)

Reageer op dit artikel