nieuws

Flexibiliteitsplein biedt snelle bedrijfsscan

Warehousing

Op het Flexibiliteitsplein presenteren Eurinpro, Tempo-Team, ’t Web en BT Nederland zowel gezamenlijk als afzonderlijk hun diensten. De vier bedrijven bieden op de beurs een quickscan aan op het gebied van vastgoed, flexibele arbeid, opleidingen en heftrucks.

Flexibiliteitsplein biedt snelle bedrijfsscan
Deelnemers Flexibiliteitsplein

De scan maakt binnen vijf minuten inzichtelijk op welke activiteiten het bedrijfsresultaat kan worden verbeterd door deze (verder) te flexibiliseren. Indien er verbeterpotentieel ligt, wordt er een indicatie van de besparingen gegeven. Met het Flexibiliteitsplein willen Eurinpro, Tempo-Team, ’t Web en BT Nederland het belang van flexibele oplossingen voor specifieke logistieke activiteiten onderstrepen en via één ‘single point of contact’ aanbieden.

 

Man met Truck

Een voorbeeld is de Man met Truck waar onlangs door Christian Salvesen voor het eerst gebruik van is gemaakt. Man met Truck is een gezamenlijk initiatief van Edgard Versteden van BT, Ton Peters van Tempo-Team en Stephan Leuvenink van intern transportopleiding ’t Web. Het uitzendbureau levert de chauffeur die een hef- en reachtruckcertificaat heeft en daarnaast VCA-gecertificeerd is en beschikt over een BHV certificaat. De huurtruck wordt door de heftruckleverancier ter plaatse afgeleverd inclusief service en onderhoudspakket, extra batterijen en indien gewenst een eventuele wisseltafel.

 

Het Flexibiliteitsplein is te vinden in hal 7.

 

Reageer op dit artikel