nieuws

Dockleveller van Stertil

Warehousing

Stertil demonstreert op de Logistica de nieuwe HW dockleveller met speciale lipconstructie. Deze lipconstructie zorgt ervoor dat de lip bij iedere laadhoogte vlak in de wagenvloer ligt. Zo wordt de kans op schade aan de lading verkleind.

Dockleveller van Stertil
Dockleveller van Stertil

De dockleveller heeft kunststof strippen waardoor de stootbelasting wordt verminderd. Hierdoor kunnen de onderhoudskosten aan intern transportmateriaal met 50 procent worden verlaagd. Er ist verder geen kans meer op ophangen van pallettrucks met geringe bodemvrijheid. Ook heeft het personeel een lagere fysieke belasting wat een positieve invloed kan hebben op het ziekteverzuim.

 

Geluiddempend

De lip en het dek van de leveller hebben een geluiddempende antislip coating (optioneel), waardoor het geluid aanzienlijk wordt gereduceerd. Tevens is de lip gemaakt van hoge sterkte staal, waardoor deze dunner uitgevoerd kan worden met een verbeterde afschuining van 90 mm. De capaciteit van het systeem is 6.000 kg dynamisch volgens EN 1398. De speciale constructie van het achterscharnier zorgt voor een minimale drempel en een tochtvrije verbinding tussen dek en frame.

 

Kijk hier voor het volledige persbericht:

 Persbericht Stertil.

 

Stertil

– Hal 7

– Stand D020

Reageer op dit artikel