nieuws

Cyklop presenteert omsnoeringsmachine

Warehousing

De Sprinter Transit van Cyklop is een volautomatische omsnoeringsmachine, uitgerust met een pakketpers. Voordeel hiervan is een relatief eenvoudige aansluiting omdat perslucht nu overbodig is. De pers wordt met een elektromotor aangestuurd.

Cyklop presenteert omsnoeringsmachine
Omsnoeringsmachine van Cyklop

Met de machine kunnen kartonnen dozen en pakketten van bijvoorbeeld postorderbedrijven worden omgesnoerd. De machine is aan te sluiten op een 230 V aansluiting waardoor deze flexibel inzetbaar is. Perslucht is een duurdere energievoorziening dan elektriciteit, waarmee de machine op termijn veel geld kan besparen door het ontbreken van de perslucht-voeding.

 

Capaciteit

De machine is geschikt voor verschillende pakkethoogten door de gepatenteerde automatische spanning instelling. Verder heeft de machine een relatief eenvoudige bediening, als gevolg van het tekst- en symbooldisplay. Capaciteit: tot 30 omsnoeringen/min. bij enkele omsnoering en tot 15 omsnoeringen/min. bij parallel omsnoering. De machine heeft tot slot pc controle met bedieningseenheid en display. De  signaalverwerking is PLC gestuurd

 

Cyklop

– Hal 9

– Stand A010

 

Reageer op dit artikel