nieuws

Crown verbetert zicht op vorkpunten

Warehousing

Crown voorziet sinds kort de vorken van alle drie- en vierwiel-vorkheftrucks van een goed zichtbare, helder oranje markering. Dit is een eenvoudige, maar doeltreffende maatregel, waar ook het testteam van Transport+Opslag al jarenlang het belang van inziet.

Crown verbetert zicht op vorkpunten
Crown

De ingestanste markering is zowel aan de bovenzijde, als de onderzijde van de vorken aangebracht. Hierdoor heeft de chauffeur op elke hoogte een duidelijk referentiepunt en kan hij zien of hij de vorken op de juiste manier in de pallet rijdt. De markering heeft een drieledig doel: veiliger werken, schades aan pallet, lading en stelling voorkomen en de efficiency van de heftruckchauffeur verhogen.

 

Hefsnelheid beperken

Verder toont Crown op haar beursstand onder andere de vorig jaar geïntroduceerde ESR 4500 reachtruck, waarvan de mast is voorzien van Softstop. Deze voorziening beperkt de hefsnelheid op 300 mm van de maximale vorkhoogte om abrupt stoppen te voorkomen.

 

Crown Intern Transport

Hal 7, stand E130

 

De Crown ESR 4500 is getest in september 2005

 

 Crown Persbericht.

Reageer op dit artikel