nieuws

BUP introduceert End of Line Packaging

Warehousing

BührmannUbbens Packaging presenteert een nieuwe methode voor het verpakkingsproces: het ELP-systeem (End of Line Packaging). Volgens het verpakkingsbedrijf richten bedrijven zich vaak alleen op technische verbeteringen en niet op de beoordeling van het gehele proces, zoals met ELP.

BUP introduceert End of Line Packaging
End of Line Packaging System van BührmannUbbens Packaging

BührmannUbbens Packaging geeft aan dat iedere fase en functionaliteit van het verpakkingsproces even belangrijk is. Met ELP heeft het bedrijf een reeks tools ontwikkeld waarmee aanbevelingen kunnen worden gedaan om onderdelen van het verpakkingsproces te verbeteren. Naar eigen zeggen zorgt ELP ervoor dat dit proces efficiënter en tegen lagere kosten in worden gericht.

 

Adviesrol

BührmannUbbens Packaging is zich steeds meer aan het ontwikkelen als totaalleverancier. De groothandel uit Zutphen heeft de afgelopen tijd diverse proefprojecten gedaan. Daarbij werd ervaren dat adviezen met betrekking tot processen van de klant goed werden ontvangen. ELP sluit hier volgens het bedrijf goed bij aan.

 

Bührmann Ubbens Packaging

– hal 7

– standnummer B032

 

Lees ook: Trayvormer van Bührmann Ubbens (oktober 2006)

Reageer op dit artikel