nieuws

Antha toont de Payne Pallet Inverter

Warehousing

Machinefabriek en constructiebedrijf Antha uit Breezand toont op de Logistica de pallet inverter. Antha is distributeur van de Payne inverters. Deze inverters zijn ontworpen om kapotte pallets te vervangen, maar er zijn nog meer toepassingen.

Antha toont de Payne Pallet Inverter
Antha toont Payne Pallet Inverter

Zo kunnen ladingen eenvoudig op eigen pallets worden gezet; voedingsmiddelen kunnen van houten naar kunststof pallets worden overgeladen en huurpallets kunnen relatief snel worden vrijgemaakt. Pallet inverters worden in diverse bedrijfstakken toegepast. De Payne pallet inverter onderscheidt zich door het design en de relatief eenvoudige bediening.

 

Maatwerk

De machine wordt gebouwd in Engeland en wordt kant en klaar gemonteerd geleverd, inclusief hekwerk. Er zijn diverse standaard maten, maar de inverter kan ook op maat worden gemaakt. Antha biedt verder diverse onderhoudscontracten aan. Op de Logistica kunnen bezoekers ook kennismaken met de andere producten van Antha zoals transportbanden, sorteermachines, telmachines en kantelapparatuur.

 

Antha

– Hal 7

– C038

 

Reageer op dit artikel