nieuws

Vanderlande breidt luchthub UPS uit

Warehousing

UPS en Vanderlande hebben recent een contract ondertekend voor de uitbreiding van de UPS Worldport luchthub in Louisville. De luchthub is de grootste in zijn soort en wordt door deze samenwerking zelfs nog met 50 procent vergroot. Vier jaar geleden werd het verdeelcentrum voor luchtpakketten geopend.

Vanderlande breidt luchthub UPS uit
Luchthub UPS uitgebreid door Vanderlande

De realisatie van de luchthub zal eind 2009 afgerond zijn. De opdracht heeft een waarde van meer dan 400 miljoen dollar. Vanderlande was vanaf de start betrokken bij de ontwikkeling van de Louisville luchthub. Dit leidde in 1999 tot het contract voor het huidige expresse pakket sorteersysteem voor UPS Worldport Louisville. Dit systeem is sinds 2002 operationeel.

 

Europa

Vanderlande Industries heeft al diverse sorteersystemen gerealiseerd voor UPS sinds het midden van de 90-er jaren. In Europa werden systemen gerealiseerd voor UPS in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

 

Lees ook: Luchthub van 113 voetbalvelden (mei 2006) 

Reageer op dit artikel