nieuws

Papiervullingssysteem van Storopack

Warehousing

Het nieuwe papiervullingssysteem van Paperplus Chevron is onlangs op de markt geintroduceerd door Storopack in samenwerking met Bürhman Ubbens Packaging. Het systeem is ontwikkeld om transportpakketten te beschermen en kenmerkt zich door een hoge verwerkingssnelheid en een relatief spaarzaam materiaalgebruik.

Papiervullingssysteem van Storopack
Papiervullingssysteem van Storopack

De Paperplus Chevron bestaat uit “verkreukeld” buisvormig kraftpapier van 90 gram dat door zijn vorm veel volume inneemt, maar relatief weinig materiaal gebruikt. Door de „plooirokstructuur“ wordt een hoge terugveerkracht bereikt. De constructie van de Chevron-machine voert de papiervulling meteen horizontaal over de rollenbaan toe, wat bijdraagt aan de ergonomische waarde.

 

De handen van de inpakkers volgen bij het vastgrijpen van het papier een intuïtief bewegingspatroon waarbij ze de streng papier naar onderen leiden en in het open transportpakket plaatsen. De lengte van de toegevoerde streng kan in de machine tussen 10, 20 en 30 cm worden ingesteld. Het vullingssysteem is ontwikkeld in opdracht van een fabrikant en leverancier van medische hulpmiddelen.

 

Storopack

– hal 7

– standnummer B050

 

BührmannUbbens Packaging

– hal 7

– standnummer B032

Reageer op dit artikel