nieuws

Palletiser en rekhoesinstallatie van Interpres

Warehousing

Interpres Logistics presenteert de Compact M5 palletiser van het merk Lorentz Pan en de Multiflex rekhoesinstallatie van Lachenmeier.

Palletiser en rekhoesinstallatie van Interpres
Compact M5 palletiser

De Compact M5 is een nieuwe halfautomatische palletiser van Lorentz Pan. De heftruckchauffeur kan deze palletiser starten vanaf de heftruck via een zendkastje. Op deze manier behoort folie aanknopen en afsnijden tot het verleden.

 

Capaciteit stijgt

Doordat de machines zijn uit te rusten met één of meerdere rollenbanen, kan de capaciteit ten opzichte van een standaard machine met 40 procent worden verhoogd. Dit omdat een volgende pallet al gewikkeld kan worden, terwijl de eerdere pallet wordt weggebracht.

 

Uitbreidbaar

Door de modulaire opbouw is het systeem later uit te breiden met een volautomatisch transportsysteem en zaken als een palletmagazijn. Het merk Lorentz Pan is onder meer in gebruik bij Unilever en Nestlé.

 

Honderdvijftig per uur

Van het merk Lachenmeier (rek- en krimphoesinstallaties) komt de Multiflex. Deze nieuwe rekhoesinstallatie kan een kwart, een halve en hele pallets ‘at random’ verwerken met een capaciteit van honderdvijftig pallets per uur. De installatie is instelbaar op dunner wordende rekhoesfolie van 40 micron.

 

Interpres Logistics

– Hal 7

– stand D030

 

Lees hier het persbericht over de Compact M5:

 Interpres-persbericht-M5.

 

Lees hier het persbericht over de Multiflex:

 Interpres-persbericht-Multiflex.

Reageer op dit artikel