nieuws

Manitou laat werken op hoogte

Warehousing

Voor onderhoud aan gebouwen komt Manitou met de 150 TP en de Leonardo Bravi. De 150 TP is een gloednieuwe hoogwerker die pas in oktober officieel gepresenteerd wordt. De Leonardo is een compact, elektrische hoogwerker voor gebruik binnenshuis.

Manitou laat werken op hoogte
Maniaccess 150 TP

150 TP

De Maniaccess 150 TP hoogwerker van Manitou heeft een werkhoogte van 15 meter, een telescopisch platform met dieselmotor, voor duizend kilo, waaronder vijf personen.

 

De machine heeft een laterale en overlangse hellingshoek van maximaal 8 graden in werkstand en is vierwielaangedreven en vierwielsturend.

 

De 150 TP is nu nog een prototype en wordt officieel gepresenteerd op de Manitourdagen op 13 en 14 oktober in Gorinchem.

 

 

 

 

 

Leonardo

Recent heeft Manitou ook de Leonardo van het Italiaanse merk Bravi toegevoegd. Deze kleine elektrische hoogwerker is vooral voor binnengebruik.

 

Door zijn afmetingen (75x119x175) past de hoogwerker door normale deur- en liftopeningen. De zelfaangedreven Leonardo neemt hellingen tot veertig graden en het platform steekt honderdvijftig kilo tot op een hoogte van 290 centimeter, wat neerkomt op een werkhoogte tot bijna vijf meter.

 

De Leonardo

 

Lees ook: Manitou stapt in elektrische vorkheftrucks (april 2006) en

Een heftruck is geen hoogwerker (Ongevallen met heftrucks maart 2006)

Reageer op dit artikel