nieuws

Logistiek bedrijvenpark in Noord-Frankrijk

Warehousing

Op de Logistica presenteren de Kamer van Koophandel Amiens en Nexity-Geprim hun plannen voor de aanleg van een geheel nieuw logistiek bedrijvenpark. Het park van totaal 100.000 vierkante meter wordt gebouwd tussen Le Havre en Antwerpen.

Logistiek bedrijvenpark in Noord-Frankrijk
Logistiek bedrijvenpark Amiens

De plannen voor het bouwproject zijn nog niet bekend gemaakt. Wel is bekend dat het bedrijvenpark gebouwd wordt in een landelijk gebied en die stijl wordt ook doorgevoerd bij het ontwerp. Volgens Rianne Broersen, adviseur bij de Kamer van Koophandel Amiens, wordt er op dit moment gewerkt aan een brochure waar alle details instaan.

 

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen, in het Nederlands, contact opnemen met Rianne Broersen, van de Kamer van Koophandel Amiens: telefoon +33 (0)3 22 82 22 49, fax +33 (0)3 22 82 22 94 of e-mail rianne.broersen@amiens.cci.fr.

 

Hal 12

Stand C106

Reageer op dit artikel