nieuws

CurTec vernieuwt beugelkisten

Warehousing

CurTec heeft de beugelkistenlijn vernieuwd door de kisten te voorzien van een vlakke bodem. Met de nieuwe bodem hebben de kisten een langere levensduur en kunnen ze worden ingezet op de rollerbanen. De kisten zijn geschikt voor automatische handling.

CurTec vernieuwt beugelkisten
Beugelkist CurTec

De beugelkisten worden veel ingezet in de retail en industrie voor transport van het dc naar de winkels of van toeleverancier naar fabriek en voor interne logistiek. Ze zijn nestbaar maar hebben dezelfde inhoud als een randstapelbare kist. Door de binnen-afmetingen en de rechte wanden is er geen ruimteverlies.

 

Het voordeel van nesten, is dat de kisten minder ruimte innemen tijdens retour transport en lege opslag. Ze zijn in één handeling eenvoudig te stapelen of te nesten. De kisten zijn verder te verkrijgen in een dichte en open uitvoering met een geribde bodem of een vlakke bodem. Omdat de matrijs modulair is opgebouwd, is het mogelijk om combinaties te maken zoals een kist met geperforeerde wanden en dichte bodem.

 

CurTec 

– Hal 7

– Stand D006

 

Lees hier het persbericht:

 Persbericht CurTec.doc

Reageer op dit artikel