nieuws

Slimme boekenwinkel door RFID-oplossing

Warehousing

Door grootschalig gebruik van RFID-tags op itemniveau zorgen CaptureTech, Progress Software en het Centraal Boekhuis voor een soepele, economische en klantvriendelijke logistieke keten bij boekwinkel Selexyz in Almere. De boeken worden vanaf het centraal distributiecentrum tot aan de klant getraceerd, wat veel kosten bespaart.

Slimme boekenwinkel door RFID-oplossing
Capturetech

Bijvoorbeeld bij het controleren van de binnengekomen boeken, het inventariseren van de aanwezige boeken in de winkel, het in de winkel makkelijk kunnen vinden van een boek en bij het berichten van de klant dat het bestelde boek is binnengekomen. Dat gebeurt nu automatisch, met een e-mail of sms. 

 

Een soepel integraal logistiek proces, economische winst en goede klantenservice gaan zo samen volgens CaptureTech en Progress Software. Binnenkort zullen ook andere boekwinkels overstappen op de ‘slimme’ methode.

 

Info: www.capturetech.nl

 

Deelnemer Logistica Award 2006

Reageer op dit artikel