nieuws

Reinigen en schrobben in één

Warehousing

De M20 van Tennant kan zowel droog als nat schrobben en vegen. Dit is mogelijk met deze reinigingsmachine volgens Tennant dankzij het gepatenteerde FloorSmart in combinatie met een in hoogte te legen vuilvergaarbak en stofbeheersingssysteem.

Reinigen en schrobben in één
Tennant

Hierdoor is ‘reiniging in één werkgang’ mogelijk geworden, wat er tevens voor zorgt dat ook de totale bedrijfskosten omlaag gaan.

Tennant zegt dat het door het integreren van schrobben en vegen in de M20 heeft afgerekend met de complexiteit van de traditionele schrobveegmachines, waarbij twee machinehelften zijn samengevoegd (vegen en schrobben), waardoor de gebruiker voor elk een borstelmechanisme moet aanschaffen. Tennant begint deze maand met de verkoop van de M20.

 

Info: www.tennant-europe.com/nl

 

Hal 8 Standnr. D094

 

Deelnemer Logistica Award 2006

Reageer op dit artikel