nieuws

Plug & play palletiseermachine

Warehousing

Met de compacte en halfautomatische palletiseermachine type M5 kan men voor een relatief lage investering onder andere dozen, trays en kratten palletiseren. De installaties zijn leverbaar van de halfautomatische ‘plug & play’ versie tot en met volautomatische hoogladers met een capaciteit van 200 producten per minuut.

Plug & play palletiseermachine
palletiseren

Leverancier Interpres Logistics toont op de komende Macropak 2006 het basis model van fabrikant Lorenz Pan. Hierbij ligt de pallet in een kader op de grond en worden de producten hierop automatisch gestapeld. Door de eenvoudige opbouw in modules kan het systeem op een later tijdstip uitgebreid worden met een volautomatisch transportsysteem en bijvoorbeeld een palletmagazijn.

 

Toepassingsgebieden

De palletiseerinstallaties zijn onder andere geschikt voor toepassing in de chemische en grafische industrie en in de voedingsmiddelen- en drankensector. Lorenz Pan heeft als speciaal programma ook palletiseerinstallaties voor de diepvriesindustrie. Deze machines kunnen ingezet worden in diepvriesruimtes met werktemperaturen tot ca. -30ºC. Ook voor zakgoed is een volledige range aan palletiseersystemen leverbaar.

 

Raadpleeg ook het bladarchief voor palletisseeroplossingen in de diepvriesindustrie:

Ola draagt personeel warm hart toe (08-06-2005)

Reageer op dit artikel