nieuws

Manhattan Associates beste WMS-leverancier

Warehousing

Onderzoeksbureau Forrester Research heeft een rapport uitgebracht waarin diverse warehouse management systemen zijn geëvalueerd. Bovenaan de lijst staat softwareleverancier Manhattan Associates.

Manhattan Associates beste WMS-leverancier
Manhattan

Het rapport van Forrester Research, dat producten in warehouse management systemen voor retail supply chains beoordeelt, constateert dat de best-of-breed leveranciers de categorie domineren. Het rapport bevat vergelijkende instrumenten en aan te passen rangen. Evaluaties werden gebaseerd op de kwaliteit van het huidige aanbod en de algemene business, service en de bedrijfsstrategie die de onderneming drijft. Manhattan Associates had de hoogste cumulatieve positie in de ranglijst toen deze twee criteria samen gewogen werden.

Acquisitie

Het rapport haalt de strategische acquisitie van Evant aan en de resulterende toevoeging van Advanced Planning, Demand Forecasting en Replenishment oplossingen als een ander belangrijk element van Manhattan Associates’ hoge positie.  Het rapport verklaart het volgende: “Manhattan Associates is duidelijk thuis in de consumentengoederen supply chain, met specifieke functionaliteit gericht op retail distributieprocessen en een strategische verbintenis met retail door middel van de acquisitie van Evant afgelopen jaar.”

 

Lees ook: Manhattan koopt (bladarchief)

Reageer op dit artikel