nieuws

Flexibele zwenkwielen

Warehousing

Colson Europe producent van industriële zwenk- en bokwielen presenteert tijdens de Logistica de MOBRA, wat staat voor Mounting Bracket. Het product is ontwikkeld voor sorteer decks voor met name de luchtvaartindustrie.

Flexibele zwenkwielen
Colson Europe

De huidige loaddecks hebben meestal cargo castors die met meerdere bouten en moeren op een dubbel deck gemonteerd worden. Door slijtage gaan ze snel stuk. Vervanging van de wielen is een lastige en tijdrovende klus. De MOBRA maakt het mogelijk om met een enkel upper-deck constructie te werken en kan bij nieuwbouw, of wanneer hij kapot of versleten is, eenvoudig vervangen worden.

Bovendien kunnen de wielen volgens Colson eenvoudige vast- of losgeklikt worden, door ze een halve slag te draaien. Naast de luchtvaartindustrie moet de MOBRA ook in andere marktsegmenten haar intrede doen zoals de glasindustrie, staalindustrie of distributiecentra.

 

Info: www.colson-europe.com

 

Standnummer C073, Hal 7

 

Deelnemer Logistica Award 2006

 

Reageer op dit artikel