nieuws

Flexibele kartonnen pallet

Warehousing

Meijer Special Equipment heeft een nieuw gepatenteerde pallet ontwikkeld de RollerForks Flex-Pallet. Door de speciale vorm van de kartonnen pallet is een insteekopening ontstaan waardoor de heftruck chauffeur snel de RollerForks in de pallet kan plaatsen. De pallet die maar 40 mm hoog is, wordt hoger naarmate de RollerForks verder in de pallet rolt.

Flexibele kartonnen pallet
Meijer

De bovendrager is met de onderdrager verbonden met een uitschuifbaar verbindingselement, waardoor de pallet van Meijer Special Equipment flexibel in hoogte verstelbaar is. De goederen bovenop en/of onderop de pallet kunnen niet beschadigen omdat de rolletjes tussen de cartonnen delen door rollen. De RollerForks Flex-Pallet, een combinatie tussen een slipsheet en originele pallet, is nog in ontwikkeling en is naar verwachting begin 2007 officieel.

 

Info: www.telescopicforks.com

 

Deelnemer Logistica Award 2006

Hal 12 Standnr. D032

 

Reageer op dit artikel