nieuws

Flexibel intern transport concept

Warehousing

IDTechnolgy komt met het nieuwe intern transport concept IDTrolley. Dit elektrisch aangedreven intern transport systeem is voldoet aan de hedendaagse eisen ten aanzien van de richtlijnen duwen en trekken van wagens in magazijnen en kantoren. Door de elektrische midden aandrijving draait de wagen om zijn eigen as, waardoor het uiterst wendbaar is.

Flexibel intern transport concept
IDTechnology

Het aandrijfsysteem zorgt er voor dat de goederen ook over kleine drempels en op ongelijk terrein zijn te vervoeren. De IDTrolley is van aluminium, door het lage eigen gewicht beschikt het bovendien over een hoog laadvermogen. De in hoogte verstelbare disselkop besturing maakt het mogelijk om de ideale bedienhoogte in te stellen. In verticale stand kan de trolley ook met een kleine lift worden meegenomen.

Naast het huidige programma werkt IDTechnolgy ook nog aan een aantal specifiek uitvoeringen: Mobiel Kantoor en Mobiele Werkplaats.

 

Info: www.unidrive.nl/idtechnology

 

Deelnemer Logistica Award 2006

 

Reageer op dit artikel