nieuws

Arboverantwoord orderpicken

Warehousing

Om het orderpicken te vergemakkelijken introduceert Leenstra Machine en Staalbouw de arbovriendelijke de Powerglove en de VariGrip.

Arboverantwoord orderpicken
Leenstra

Laatstgenoemde is vooral geschikt voor reintegratietrajecten. De VariGrip van Leenstra zorgt er namelijk voor dat de orderpicker met behulp van een mobiele orderpickarm snel, efficiënt en verantwoord kan orderpicken gedurende een volledige dag en bovendien vereenvoudigt dit hulpmiddel het tillen van zware en middelzware lasten.

 

Meer hijskracht

De Powerglove is ontwikkeld nadat een klant een vraag stelde over een hand met ingebouwde hijsdraad: ‘de opgevoerde mens’. Het apparaat heeft bijna dezelfde flexibiliteit van de armen en handen van een mens, maar dan met meer hijskracht.

Info: www.leenstra.nl

 

Hal 9 Standnr. C010

 

Deelnemer Logistica Award 2006

 

 

 

Reageer op dit artikel