nieuws

Yamaha en Geopost/DPD breiden samenwerking uit

Warehousing

Yamaha Motor Distribution en pakketvervoerder GeoPost/DPD hebben hun samenwerking uitgebreid. GeoPost/DPD verzorgt nu ook alle pakketvervoer over de weg naar het Verenigd Koninkrijk. Dit gebeurt vanuit Yamaha’s Europese distributiecentrum in Schiphol-Rijk en het tweede distributiecentrum in Lyon.

Yamaha en Geopost/DPD breiden samenwerking uit
Yamaha

Yamaha Motor Distribution is verantwoordelijk voor de Europese distributie van Yamaha-onderdelen en -accessoires. GeoPost/DPD vervoerde al onderdelen en accessoires vanuit Yamaha’s twee distributiecentra over de weg naar dealers in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Onder het nieuwe contract zal de pakketvervoerder nu ook binnen 48 uur pakketten bezorgen bij zo’n 700 dealers in het Verenigd Koninkrijk. 
 

Samenwerken
“Beide partijen werken al lang samen,” zegt Albert Jager, Vice-President Yamaha Motor Distribution. “Als een van de grootste fabrikanten van motorproducten als motorfietsen, buitenboordmotoren en generatoren streven wij naar hoge kwaliteit en goede bezorging hoort daarbij. De afgelopen jaren heeft GeoPost/DPD bewezen dat we ze met deze missie kunnen vertrouwen.”

 

Lees ook: Geopost en Yahama kleuren eigen trailers (mei 2005)

Reageer op dit artikel