nieuws

Verpakker verpakt verpakkingen

Warehousing

Verpakker verpakt verpakkingen
machine

RobertPack komt met twee nieuwe machines op de Nederlandse markt. Allererst gaat het om een Robot Caseloader, die geschikt is voor het verpakke van verpakkingen. De tweede noviteit is de Synchropack Flowpacker Pack 900.

De Robertpack Robot Caseloader is een snelle caseloader en kan ongeveer 150 verpakkingen per minuut verpakken. Door de compacte bouwvorm is het een robotcel die zeer goed in bestaande lay-outs is in te passen. Verpakkingen in allerlei vormen kunnen worden opgepakt. Tevens biedt deze robot de mogelijkheid om vision technologie toe te passen. Mede door de geavanceerde robotbesturing is het een machine die zowel geschikt is voor het beladen van dozen en kratten.

 

Synchropack

Een andere machine die het bedrijf introduceert op de Nederlandse markt, is de Synchropack Flowpacker Pack 900. Dit is een elektronisch- en servogestuurde machine voor midden- en hoog capaciteitsbereik. De machine geschikt voor begassingstoepassingen. Wat de machine met name interessant maakt is de mogelijkheid van een 4-side seal.

 

Reageer op dit artikel