nieuws

Radio Beacon strijkt neer in Europa

Warehousing

De Canadese WMS-leverancier Radio Beacon heeft een Europees hoofdkantoor geopend in het Brabantse Zundert. Het softwarebedrijf wil hier een centrum voor product- en marktkennis vestigen, waarvandaan het tevens nieuwe Europese partners wil gaan werven.

Radio Beacon strijkt neer in Europa
Radio Beacon

Radio Beacon richt zich op kleine en middelgrote magazijnen die een schaalbaar en betaalbaar warehouse management systeem (WMS) zoeken. Volgens de Canadezen groeit de behoefte aan dit soort producten in Europa, reden om een eigen vestiging te openen.

 

Partners

Radio Beacon beschikt inmiddels over een aantal partners in Tsjechië, Rusland, Letland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Deze partners zorgen voor de verkoop en implementatie in deze landen, wat inmiddels verschillende klanten heeft opgeleverd. De komende tijd gaat het bedrijf proberen om ook partners in andere Europese landen te vinden. Vanuit Zundert krijgen de klanten in de toekomst ondersteuning in de taal die ze willen. In Nederland werkt Radio Beacon samen met Bloxx IT.

 

Lees ook: Wat is WMS?

Reageer op dit artikel