nieuws

Next Group breidt capaciteit warehouse uit

Warehousing

Next Group PLC bouwt een geautomatiseerd magazijn op het industrieterrein Brookfields Park in Rotherham, Groot-Brittannië. Daarnaast bouwt Next een extra distributiehub voor toelevering aan 450 winkels en voor de postorderactiviteiten.

Next Group breidt capaciteit warehouse uit
Next

 

Vanderlande Industries levert het orderverzamel-, opslag- en sorteersysteem voor de goederen in dozen in het automatische magazijn. Het bedrijf gaat daarvoor twee onderling gekoppelde magazijnunits van 65.000 vierkante meter en 37.000 vierkante meter huren. Deze gebouwen komen op één zelfstandig industrieterrein ter grootte van bijna 200.000 vierkante meter. Het bouwen van de twee magazijngebouwen zal in totaal zo’n 12 tot 15 maanden in beslag nemen. Next betrekt de gebouwen medio 2007. In 2008 moeten ze volledig in gebruik zijn.

 

 

 

Reageer op dit artikel