nieuws

Ambtenaren in distributiecentrum TPG

Warehousing

Enkele honderden ambtenaren van de Provincie Friesland betrekken binnen enkele maanden een nieuwe, tijdelijke werkplek. Voor een periode van ongeveer vier jaar verhuist de provincie in Leeuwarden naar een voormalig sorteer-/distributiecentrum van TPG Post.

Ambtenaren in distributiecentrum TPG
Friesland

Om het bedrijfspand voor het nieuwe gebruiksdoel geschikt te maken, vindt een ingrijpende verbouwing plaats. Er worden onder meer twee entresolvloeren met een oppervlakte van 3.000 vierkante meter aangebracht door Kader Magazijnsystemen. Op de entresolvloeren worden meerdere kantoortuinen gecreëerd. Grote vides zorgen voor een ruimtelijk gevoel in het zestien meter hoge gebouw.

 

Trillingsarm

Na uitvoering van een pilot-project eind 2005 verstrekte de Provincie de magazijnleverancier uit Oosterhout ook de gehele opdracht. Beide entresolvloeren zijn geluidsabsorberend en trillingsarm uitgevoerd. Toepassing van deze voorzieningen beperkt contactgeluid en doorbuiging tot een minimum. Systeemplafonds, scheidingswanden en andere accessoires moeten de nieuwe werkomgeving comfortabel maken.

 

Lees ook: Ruimtewinner bij uitstek (bladarchief mei 2003) 

Reageer op dit artikel