nieuws

TNT Logistics kiest warehouse execution system

Warehousing

TNT Logistics, leverancier van logistieke diensten, heeft RedPrairie gekozen voor de warehouse execution software. Het pakket Matrix integreert functies voor transport en inventarisbeheer in een enkel systeem. Het systeem levert verder een ‘extended enterprise’ beeld van de toeleveringsketen voor de fabricage.

TNT Logistics kiest warehouse execution system
TNT

TNT Logistics wil met de inzet van Matrix de zichtbaarheid vergroten van het materieel van zijn klanten in hun netwerk van handelspartners in de toeleveringsketen. “Deze overeenkomst bouwt voort op de positieve ervaring van TNT Logistics met RedPrairie in het Verenigd Koninkrijk,” zegt Keith Goldsmith, CIO van TNT Logistics.  “De software zal worden toegepast in een Europese best-in-class datacenter-omgeving. Het zal ons helpen om het project voor gestroomlijnd magazijnbeheer verder te ontwikkelen, door operationele processen van hoog niveau in verschillende marktsectoren te ondersteunen.  Dit zal een snellere, vlottere implementatie van nieuwe operaties verzekeren.”

 

Maximale eisen
Martin Hiscox, managing director RedPrairie: “De markt van de distributie door derden stelt maximale eisen aan de softwareleveranciers. De servicebenadering van TNT Logistics is toonaangevend voor de sector en RedPrairie is trots op deze samenwerking.”

 

Lees ook: De 45 WMS-leveranciers in Nederland (maart 2006) 

Reageer op dit artikel